U heeft ook liever financieel gezonde klanten

U bent een professional in de wereld van administraties en belastingen. In uw klantenbestand heeft u ongetwijfeld ondernemers bij wie de bedrijfsresultaten door de crisis ernstig onder druk staan. Natuurlijk heeft u met uw klant al regelmatig over zijn of haar situatie gesproken. Dit heeft echter niet tot het gewenste resultaat geleid en u vreest voor het voortbestaan van de onderneming. Bedrijfweergezondplan kan u maar vooral uw klant helpen.

Waarom Bedrijfweergezondplan?

Wij kijken als buitenstaander naar de situatie waarin uw klant zich bevindt. We kijken vooral met de ogen van een expert op het gebied van bedrijven in financiële nood naar de situatie. Juist door onze kennis en ervaring komen wij met oplossingen die schuldeisers tevreden stellen. Niet zelden hebben wij met onorthodoxe voorstellen een op het oog onafwendbaar faillissement voorkomen. Daarmee hebben we niet alleen een ondernemer gelukkig gemaakt maar ook u als zijn administrateur of belastingadviseur. Immers, u kan weer met een financieel gezonde klant verder. Het is ook om die reden dat veel collega’s van u Bedrijfweergezondplan inschakelen.

Uw klant blijft altijd uw klant

Voor de goede orde, u hoeft niet bang te zijn dat wij er uiteindelijk met uw klant vandoor gaan. Uw klant blijft altijd uw klant. U moet ons vooral zien als uw partner. Samen lossen wij de problemen van uw klant op. Uiteraard houden wij u nauwgezet op de hoogte over de voortgang van het proces. Indien gewenst ondertekent Bedrijfweergezondplan een concurrentiebeding.

In zeven stappen weer financieel gezond

Bedrijfweergezondplan omvat ruwweg zeven stappen. Dit stappenplan begint bij het opstellen van een haalbaarheidsanalyse en eindigt met een voor uw klant succesvolle afronding van zijn dossier. Klik hier voor meer informatie over het zeven stappenplan.

Brochure Bedrijfweergezondplan

Meer weten over het Bedrijfweergezondplan? Download hier de brochure.

Direct afspreken

Benieuwd of Bedrijfweergezondplan voor uw klant iets kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

“Eén op de vier faillissementen
is te voorkomen”
Bezoek onze locatie