Niemand wil failliet gaan. U toch ook niet?

U bent ondernemer in hart en nieren. Misschien is het uw bedrijf ook altijd voor de wind gegaan. Maar net als bij veel van uw collega’s hakt de crisis er hard in. En telkens hoopt u dat het tij keert. Dat gaat echter te langzaam en u ziet uw liquiditeit in ras tempo verslechteren. U bent niet het type die de handdoek in de ring gooit. En naar alle waarschijnlijkheid hoeft dat ook niet. U moet dan wel doortastend optreden of laat Bedrijfweergezondplan u helpen.

Waarom Bedrijfweergezondplan?

Wij kijken als buitenstaander naar uw bedrijf en de financiële situatie waarin u verkeert. Bedrijfweergezondplan heeft ruime ervaring met ondernemingen die in de problemen zitten. Door onze kennis en expertise komen wij met onorthodoxe oplossingen. Daarmee hebben we al meer dan dertig bedrijven succesvol op de been geholpen. En door goede afspraken te maken met schuldeisers hebben wij daarmee veel op het oog onafwendbare faillissementen weten te voorkomen.

In zeven stappen bent u er misschien weer bovenop

Bedrijfweergezondplan omvat ruwweg zeven stappen. Dit stappenplan begint bij het opstellen van een haalbaarheidsanalyse en eindigt met een voor u succesvolle afronding van uw dossier. Met andere woorden, ons gezamenlijke doel is dat u financieel gezond weer verder kunt ondernemen.

Klik hier voor meer informatie over het zeven stappenplan.

Brochure Bedrijfweergezondplan

Meer weten over het Bedrijfweergezondplan? Download hier de brochure.

Direct afspreken

Benieuwd of Bedrijfweergezondplan ook voor u iets kan betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

“Eén op de vier faillissementen
is te voorkomen”
Bezoek onze locatie